• A-
  • A
  • A+

Философията и нейното място в живота ни

     На 21.11.2019 год. в ПМГ „Акад. Сергей Корольов" се отбеляза Световния ден на философията. Учениците участваха в своеобразния конкурс с есета и табла, които бяха посветени на философията и нейното място в живота ни. Философската група на Павлин Славов, заедно с г-жа Румяна Костова, преподавател по изобразително изкуство, срещнаха трудности при оценяването, поради изключителното ниво на представените табла, и накрая се връчиха две първи места - Виктория Дралева от 10 „б" с интерактивното си табло, и рисунката на Ваня Цветкова от 10 „в".

 img 0734

img 0739

img 0741

vanya

viktorya

Обучение по катедри


  • Техническо обединение

  • Обществени науки

  • Чужди езици

  • Информатика и ИТ

Занимания по интереси

Клуб

Клуб "Немски език"

Ръководител: Ангелина Гълъбова

Read more...

Клуб на програмиста

Клуб на програмиста

Ръководител: Донка Георгиева

Read more...

Robokids

Robokids

Ръководител: Петрана Давчева

Read more...

ВИГ „PMG-STARS“

ВИГ „PMG-STARS“

Ръководител: Велизар Балевски

Read more...

Търсене в сайта:

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежава човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и състезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.