• A-
  • A
  • A+

Национално състезание за речеви и комуникативни умения на английски език

     На 09. и 10. XI. 2019 г. в град Силистра се проведе националния кръг на Националното състезание за речеви и комуникативни умения на английски език.
     Димитър Борумов от XI E клас се класира на първо място в своята възрастова група (ученици от IХ до ХI клас) от общо 24-те участници, победители в областните кръгове на състезанието. Мотото за тази учебна година е "Thinking out of the box – the Future of Cities – trends, challenges and solutions from an environmental perspective", по което учениците трябваше да се подготвят да говорят в рамките на 5 мин., а след това последва свободен разговор с членовете на журито по темата до 10 мин.
     Димитър Борумов се класира за трета година на националния кръг на това състезание, организирано от МОН и съвсем заслужено получи златния медал, както и подаръци от кмета на Силистра. Пожелаваме му още много бъдещи успехи!

1 dimitar borumov xie

2 dimitar borumov xi e v silistra 09 nov 2019

3 dimitar borumov xie i tanya bikova

Обучение по катедри


  • Чужди езици

  • Техническо обединение

  • Информатика и ИТ

  • Обществени науки

Занимания по интереси

Клуб

Клуб "Роботика"

Ръководител: Константина Бучинска

Read more...

Клуб

Клуб "Математика +"

Ръководител: Керанка Иванова

Read more...

ВИГ „PMG-STARS“

ВИГ „PMG-STARS“

Ръководител: Велизар Балевски

Read more...

Клуб

Клуб "Биология"

Ръководител: Милена Голева

Read more...

Търсене в сайта:

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежава човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и състезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.