• A-
  • A
  • A+

Състезание за речеви и комуникативни умения на английски език

     На 18.10.2019г. в Благоевград се проведе областният кръг на Националното състезание за речеви и комуникативни умения на английски език.
     Димитър Борумов от XI E клас в ПМГ - Благоевград, зае първо място в своята възрастова група (ученици от IХ до ХI клас), което го класира за националния кръг на състезанието. Той ще се проведе на 09 и 10 XI. 2019г в гр. Силистра.
     Пожелаваме му УСПЕХ!

dimitar borumov xi e  14 oct 2019

Обучение по катедри


  • Техническо обединение

  • Чужди езици

  • Информатика и ИТ

  • Обществени науки

Занимания по интереси

Клуб

Клуб "Математика +"

Ръководител: Керанка Иванова

Read more...

ВИГ „PMG-STARS“

ВИГ „PMG-STARS“

Ръководител: Велизар Балевски

Read more...

Клуб

Клуб "Роботика"

Ръководител: Константина Бучинска

Read more...

Клуб

Клуб "Биология"

Ръководител: Милена Голева

Read more...

Търсене в сайта:

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежава човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и състезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.