• A-
  • A
  • A+

Общински кръг

     На 11.10.2019г. в ПМГ Благоевград се проведе общинския кръг на Националното състезание за речеви и комуникативни умения на английски език. Добре подготвилите се участници изложиха възгледи си по мотото на състезанието за 2019/2020г.: "Thinking out of the box – the Future of Cities – trends, challenges and solutions from an environmental perspective" в рамките на 5 мин., а след това разговаряха свободно, до 10 мин., с членовете на журито по темата.
     За областния кръг на състезанието се класира Димитър Борумов от XI E клас, заел първо място в своята възрастова група (ученици от IХ до ХI клас).
     Пожелаваме му УСПЕХ!

dimitar borumov xi e  14 oct 2019

Обучение по катедри


  • Информатика и ИТ

  • Техническо обединение

  • Обществени науки

  • Чужди езици

Занимания по интереси

ВИГ „PMG-STARS“

ВИГ „PMG-STARS“

Ръководител: Велизар Балевски

Read more...

Клуб „БЕСТ”

Клуб „БЕСТ”

Ръководител: Таня Бикова

Read more...

Математическа лингвистика

Математическа лингвистика

Ръководител: Надка Шеинкова

Read more...

Клуб

Клуб "Мултимедиен свят“

Ръководител: Ирина Малешевска

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежава човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и състезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.