• A-
  • A
  • A+

Ръководител: Ирина Малешевска

     Участниците в клуб „Мултимедиен свят" са ученици от 8б клас. В клуба те надграждат уменията си по информационни технологии, като създават интерактивни презентации и клипове.
     На 8.04.2019 г учениците имаха представителна изява.
     Във връзка с патронния празник на училището те представиха презентация във фойето на училище с която запознаха съучениците си с живота и делото на Акад. С. П. Корольов

dsc06261

 dsc06262

dsc06263

Публична изява на клуб "Мултимедиен свят"

     Учениците преставиха проектите си и защитиха идеите си чрез интерактивни презентации или видеоклипове. Разработките бяха наблюдавани с интерес от поканените гости и самите участници в проекта. Те демонстрираха уменията си по дигитални компетентности, овладяни по време на обучението в групата „Мултимедиен свят"

20190618 103132

20190618 102333

20190618 102316

Обучение по катедри


  • Чужди езици

  • Информатика и ИТ

  • Обществени науки и ...

  • Техническо обединение

Занимания по интереси

Клуб

Клуб "Биология"

Ръководител: Милена Голева

Read more...

Клуб „БЕСТ”

Клуб „БЕСТ”

Ръководител: Таня Бикова

Read more...

Математическа лингвистика

Математическа лингвистика

Ръководител: Надка Шеинкова

Read more...

Robokids

Robokids

Ръководител: Петрана Давчева

Read more...

Търсене в сайта:

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежава човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и състезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.