• A-
  • A
  • A+

Ръководител: Ирина Малешевска

   На 26.01.2018г. от 13:30 в ПМГ се състоя публичната изява на учениците от 10 клас, участващи в клуб „Мултимедийни клипове" на тема „Представяне на заснет материал по избор от учениците". Темата се отличаваше с това, че всеки участник индивидуално подхождаше към зададената задача и представяше нужното решение. Учениците развиваха както умения да работят с необходимия софтуер, така и показваха умения да презентират своите знания.

mk-2

mk-3

Обучение по катедри


Проект "Твоят час"

Готови за матура

Готови за матура

Ръководител:

Росилора Терзиева

Read more...

Пъстра палитра

Пъстра палитра

Ръководител:

Люсиен Димитров

Read more...

Питагор

Питагор

Ръководител:

Емилия Тренчева

Read more...

Айнщайн

Айнщайн

Ръководител:

Керанка Иванова

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежева човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и састезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.