• A-
  • A
  • A+

Ръководител: Ирина Малешевска

   На 26.01.2018г. от 13:30 в ПМГ се състоя публичната изява на учениците от 10 клас, участващи в клуб „Мултимедийни клипове" на тема „Представяне на заснет материал по избор от учениците". Темата се отличаваше с това, че всеки участник индивидуално подхождаше към зададената задача и представяше нужното решение. Учениците развиваха както умения да работят с необходимия софтуер, така и показваха умения да презентират своите знания.

mk-2

mk-3

     На 3.2.2018г. се състоя публичната изява на учениците от 10 клас, учасващи в клуб „Мултимедийни клипове" на тема „Уловени моменти". Те посетиха Природо-научен музей в София, както и храм „Александър Невски". По време на посещението им учениците заснеха интересни кадри и клипове, с което всеки един показа индивидуалния си подход и гледна точка за отразяване на посетените обекти.

multimediini klipoe 1

multimediini klipoe 2

multimediini klipoe 3

Обучение по катедри


Проект "Твоят час"

Гимнастика

Гимнастика

Ръководител:

Антон Гръчки

Read more...

Мултимедийни клипове

Мултимедийни клипове

Ръководител: Ирина Малешевска

Read more...

Компютърна графика

Компютърна графика

Ръководител:

Петрана Давчева

Read more...

Пъстра палитра

Пъстра палитра

Ръководител:

Люсиен Димитров

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежева човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и састезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.