• A-
  • A
  • A+

Ръководител:

Антон Ишев

   На 05.12.2017г. при засилен интерес и под формата на турнир се проведе публичната изява на Волейболен клуб – ПМГ с ръководител Антон Ишев. В него взеха участие представителните отбори на ПМГ, ЕГ и ПГСАГ, които демонстрираха превъзходна техника съчетана с добра тактическа подготовка. Срещите бяха изключително оспорвани, като през цялото време над всичко се извисяваше ПРИЯТЕЛСТВОТО между играещите. Да се насладят на магията на волейболната игра бяха дошли много директори и учители от двете гимназии, преподаватели от ЮЗУ „Н.Рилски“ – Благоевград , родители, журналисти, съученици и приятели. За финал на изявата г-н Ишев поднесе грамоти на отборите от името на ръководството на ПМГ „Акад. Сергей Корольов“ – Благоевград.

  3

 4

    

 

 

 

 

Обучение по катедри


Проект "Твоят час"

Канго Джъмпс клуб ПМГ

Канго Джъмпс клуб ПМГ

Ръководител: Антон Ишев

Read more...

Mit Erfolg zu Deutscholympiaden

Mit Erfolg zu Deutscholympiaden

Ръководител: Мирослава Методиева

Read more...

„The Voice”

„The Voice”

Ръководител:

Велизар Балевски

Read more...

Математика за всеки

Математика за всеки

Ръководител:

Биляна Поповска

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежева човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и састезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.