• A-
  • A
  • A+

Ръководител:

Константина Бучинска

 Клуб “Компютърно моделиране“

 

На 08.12.2017г. се проведе първата публична изява на учениците от 11 и 12 клас в клуб “Компютърно моделиране“. В нея взеха участие учениците в клуба и техни преподаватели. Те показаха как се създават двумерни графични обекти с CAD програма и изработиха интересни 2D модели, като се докоснаха до неизучавана в училище област – моделиране. На някой от тях този проект и участието му в него помага за бъдещето им професионално ориентиране.

 

komputarno modelirane 2

komputarno modelirane 3

 

Обучение по катедри


Проект "Твоят час"

Сравнително религознание

Сравнително религознание

Ръководител: Павлин Славов

Read more...

Пъстра палитра

Пъстра палитра

Ръководител:

Люсиен Димитров

Read more...

Волейболен клуб ПМГ

Волейболен клуб ПМГ

Ръководител:

Антон Ишев

Read more...

С колело сред природата

С колело сред природата

Ръководител: Васил Пандурски

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежева човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и састезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.