• A-
  • A
  • A+

Ръководител:

Керанка Иванова

     На 20.12.2017 г. се проведе първата публична изява на клуб по интереси "Айнщайн", създаден по проект " Твоят час".
     Участници от клуба от 10 Б клас подготвиха математическа презентация на тема „Великите математици", в която представиха данни за живота и откритията в областта на математиката на известни математици.

dsc09432

dsc09426

.dsc09433

 

   Проект "Твоят час" за учебната 2016/2017 година

  Участници в клуба са ученици с повишен интерес в областта на математиката.

     Цели: Откриване и насърчаване на талантливи ученици за участие в математически състезания и олимпиади.

     Развиване на логическото мислене, засилване на концентрацията и усвояване на различни методи за решаване на тестови задачи, за отлично представяне на НВО по математика 7 клас.

14625708 1243391945681172 1456539654 o

     Клуб "Състезателна математика" към ПМГ - Благоевград проведе втората си представителна изява по проект "Твоят час" на  05.05.2017 г. с презентация на тема "Златно сечение, златно отношение, божествена пропорция".
     Учениците се запознаха с числото фи, малко познато, но с уникални свойства и невероятни приложения в природата, космоса, изкуството, архитектурата, човешкото тяло и на толкова много други места.
     Събитието бе достоен завършек на една ползотворна и успешна година за клуба.

dsc09269

dsc09276

dsc09277

dsc09280

     На 18.04.2018 г. се състоя заключителната представителна изява на клуб "Айнщайн" - създаден в рамките на проект "Твоят час".
     Започнахме с презентация на тема "Графики на тригонометрични функции" и завършихме...вкусно!
     Борислава Колева и Ани Иванова бяха приготвили за нас чудесна торта на математическа тема - "Гащите на Питагор" - едно от най-известните изображения, представящо доказателство на Питагоровата теорема. Благодарим на момичетата за оригиналната идея!

dsc02550

dsc02538

dsc02552

dsc02545

Обучение по катедри


Проект "Твоят час"

Гимнастика

Гимнастика

Ръководител:

Антон Гръчки

Read more...

ЗаБавните физици

ЗаБавните физици

Ръководител:

Ирина Андонова

Read more...

Волейболен клуб ПМГ

Волейболен клуб ПМГ

Ръководител:

Антон Ишев

Read more...

Готови за матура

Готови за матура

Ръководител:

Росилора Терзиева

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежева човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и састезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.